Redningsflåter til skipene

For at Saga Oseberg og Saga Farmann skal kunne ta med passasjerer neste sesong er at de har redningsflåter nok til alle. Fram til nå har Saga Oseberg hatt dispensasjon fra dette kravet på grunn av området det har operert i og at sikkerheten har vært ivaretatt tilfredsstillende på andre måter. Med det nye regelverket for skip som vikingskipene våre er det slutt på denne ordningen.

Innkjøp av slike flåter er et stort økonomisk løft for stiftelsen og gleden var enorm da Sparebankstiftelsen Nøtterøy Tønsberg kunne meddele at de ga kr 140.000 til innkjøp av flåter. Uten denne fantastiske støtten ville nok skipene ha ligget til kai også i 2021. Vi takker og bukker!

Bildet: «KORONAHÅNDHILSEN»: Ole Harald Flåten får ikke tatt Christine Lindefjeld i hånden og si takk, men de tar en «koronahåndhilsen». Foto: Johanne Ringøen Tønsbergs Blad

en_GBnb_NO

Dette innlegget er også tilgjengelig på English.

Verified by MonsterInsights