Nytt styremedlem

Mona A. Nomme fra Sandefjord er nytt styremedlem i Stiftelsen Oseberg Vikingarv. Hun etterfølger Pia Jorde Løvgren, som ønsket å forlate styret grunnet stort arbeidspress og mye reisevirksomhet.

Mona A. Nomme er nettopp blitt førtidspensjonert fra sin stilling som kommunikasjonskoordinator i Color Line. Hun har et stort nettverk og en rekke andre verv, bl.a. styremedlem i Foreningen Julaften i Sandefjord, Framnes Sanitetsforening og Sandefjord Frivilligsentral. Hun er nestleder i Stiftelsen Nestor Seniorutvikling, leder av vedtektskomiteen i Norske Kvinners Sanitetsforening og svært engasjert i arbeidet for barn og unge i Sandefjord.

Vi i Oseberg Vikingarv er svært glade for å ha fått Mona med på laget, ikke minst fordi vi i nær fremtid vil starte byggingen av en arkeologisk kopi også av Gokstadskipet. Deler av byggingen skal som kjent foregå i Sandefjord. Vi ønsker Mona hjertelig velkommen om bord, og takker samtidig Pia for stor og viktig innsats gjennom hennes år i OVA-styret!

Styret består med dette av:

Einar Chr. Erlingsen (leder)
Knut Børge Knutsen (nestleder)
Liv Melby
Lars Bill
Tor-Henning Carlsen
Erik Holmelin
Mona Nomme

Bilde: Mona A. Nomme er nytt styremedlem i Stiftelsen Oseberg Vikingarv. Foto: Einar Chr. Erlingsen

Verified by MonsterInsights