Saga Oseberg på fransk bok om vikinger

Fra Frankrike har vi nettopp mottatt Damien Bouets bok «Les Vikings». Forsiden prydes av Nina Killie Øydvins nydelige bilde av Saga Oseberg.

Inne i boken kan vi lese følgende hilsen (oversatt): Til Einar Erlingsen og mannskapet på Saga Oseberg. Jeg skriver disse ordene for å takke dere for den fantastiske måten dere formidler kunnskapen om vikingtidens skipsbygging, og i videre forstand deres bidrag til forståelsen av Skandinavia i tidligere tider.
Damien Bouet har forfattet flere bøker om vikinger og Normannerne, og besøkte Tønsberg for et par år siden. Her var han blant annet med og seilte Saga Oseberg. Boken hans er en nydelig liten trykksak, nærmest en håndbok om vikingtiden. Den er utgitt på det franske forlaget Heimdal.
en_GBnb_NO
Verified by MonsterInsights