Takk for støtten!

Vi har nettopp mottatt en gledelig nyhet: Sandefjord Bredbånd AS har bevilget kr. 5.000 i sponsormidler til byggingen av en arkeologisk replika av byens stolthet – Gokstadskipet. For oss i Oseberg Vikingarv representerer tilskuddet en viktig oppmuntring og inspirasjon. For å lykkes er vi helt avhengige av at bedrifter som Sandefjord Bredbånd og andre, samt folk flest slutter opp om prosjektet og gjør det til sitt.

Andre sponsorer er Anders Jahres Humanitære Stiftelse (med hele 5 mill. kroner), Vestfold og Telemark fylkeskommune (3 mill. kroner), Sparebankstiftelsen DNB, Jarlsberg hovedgård, Sandefjord kommune og Sandefjord havn, Elektriker Per Johansen AS, RAMIRENT, Nøtterø Bakeri, Byggmakker og Fastlane Group.

Totalt budsjett er på ca. 20 mill. kroner over en byggeperiode på 5 – 6 år. Men med den mottagelsen prosjektet har fått i Sandefjord så langt føler vi oss trygge på at dette er et mål vi vil greie å nå – sammen.

Tusen takk for støtten!

Bildet i toppen: Byens stolthet. Før Gokstadskipet ble gravd ut i 1880 hadde man bare vage ideer om hvordan et vikingskip hadde sett ut. Først med Gokstadskipet fikk man visshet. I årene etterpå er det bygget en rekke kopier – men vårt skip blir den første arkeologiske replikaen. (Foto: Kulturhistorisk museum/UiO).

Dette innlegget er også tilgjengelig på %s.

Verified by MonsterInsights