Sponsorene støtter opp i Sandefjord

Tusen takk til RAMIRENT og elektrikerfirma Per Johansen, Sandefjord Taxi og Sandefjord Havnevesen! Alle har gitt oss verdifulle bidrag til å opprette vår nye arbeidsstasjon.

Arbeidsleder Tore Forsberg begynner å få tingene på plass. Fundament til grindbygg og mye av materialene til dette er nå ferdig. Container med verksted har ankommet, det samme har det etterlengtede toalettet. Dette er tungt sponset av RAMIRENT AS, som virkelig lever opp til sitt motto ”Smidig Service med et Smil”. Takk til salgsansvarlig i Vestfold, Thomas Dahlen og RAMIRENT!

En takk går også til elektrikerfirmaet Per Johansen AS, som sponser de nødvendige elektrikerinstallasjonene, inklusive strekking av flere hundre meter ledning. Og sist, men ikke minst: Takk til Sandefjord Havnevesen som sparte oss for etableringsavgift, og til Sandefjord Taxi for gratis parkeringsplass.

Tore Forsberg forteller at folk virkelig har begynt å få med seg at det skjer ting på huggestasjonen. Flere frivillige har meldt seg, og nylig hadde vi også besøk av en mor med to ungdommer som lurte på om han hadde noen biter av  eik å avse. Tore er en imøtekommende mann, så det hadde han. Det skulle vise seg å være lurt, kort tid etter ble det Vippset inn 2.000 kroner til Oseberg Vikingarvs konto. Vi takker og bukker for våre sponsorer!

VIPPS #604879

Vipps til #604879 og støtt byggingen av det nye Gokstadskipet
Vipps til #604879 og støtt byggingen av det nye Gokstadskipet
Verified by MonsterInsights