Frivilligmiljøet vokser i Sandefjord

Materialene til nytt Gokstadskip skal delvis produseres ved vår nyetablerte huggestasjon i Sandefjord under Tore Forsbergs ledelse. Så det er med glede vi kan notere at frivillige melder seg i økende grad.

Vi har tidligere omtalt trekløveret John Holt, Knut Terje Ellefesen og Colin Lie, som allerede lenge har vært trofaste frivillige. I tillegg har Dmitri Robinson kommet til og nå kan vi ønske velkommen til ytterligere en verdifull bidragsyter, Mathias Sellevold. Mathias jobber i et firma som for tiden holder på å restaurere Sandar kirke, og har tidligere blant annet vært på kurs i tradisjonshåndverk i regi av Fortidsminneforeningen. Han har også jobbet mye ved museet på Sverresborg i Trondheim.

”Mathias er en sprek og dyktig kar som vi tar imot med åpne armer,” sier plassansvarlig i Sandefjord, Tore Forsberg. Mathias selv synes det er givende og morsomt å få være med på noe så spennende som å bygge vikingskip, skjold og grindbygg.

Dersom flere har lyst til å melde seg som frivillige til huggestasjonen i Sandefjord, så er det bare å ta kontakt med Tore på E-post: tore@manuelthandverk.no

Frivillige som i stedet ønsker å jobbe på Vikingodden i Tønsberg kan kontakte byggeleder Jan Vogt Knutsen: janvogtknutsen@gmail.com

Verified by MonsterInsights