Plakatutstilling på Vikingodden

Det er i år 1200 år siden Norges viktigste fortidsminne Osebergskipet ble bygget. Det er naturligvis en begivenhet vi må markere på Vikingodden!

Det skjer gjennom en plakatutstilling med tolv temaer, oppdatert med våre nyeste kunnskaper. Temaene spenner fra bla. kvinnene i haugen til tekstiler, skip og verktøy. Med tanke på de mange utlendinger som avlegger oss besøk gjennom året er tekstene også oversatt til engelsk. Så dersom du er ute etter et lite utfluktstips i disse korona-tider: Legg turen innom Vikingodden for et gratis ”museumsbesøk”! Samtidig kan du jo ta en titt på de flotte skipene våre, og gjerne hilse på båtbyggerne. Fredag og lørdag er guidene våre på plass i kiosken og bidrar gjerne med enda mer informasjon.

(Foto: Knut Børge Knutsen)

Dette innlegget er også tilgjengelig på %s.

Verified by MonsterInsights