Slik blir du en vikingroer

Ole Morten Jørvum (45) fra Stokke er ansatt som bookingansvarlig for Saga Oseberg og øvrige vikingbåter og aktiviteter tilknyttet Vikingodden. Han får ofte spørsmål fra publikum om hvordan de kan få bli med Saga Oseberg eller en av de mindre båtene ut på sjøen.

«Bestill i god tid og som gruppe» er bookingsjef Ole Morten Jørvums beste råd til dem som vil ro vikingskip.
Foto: Einar Chr. Erlingsen
«Bestill i god tid og som gruppe» er bookingsjef Ole Morten Jørvums beste råd til dem som vil ro vikingskip.
Foto: Einar Chr. Erlingsen

«Når man ikke har motor, men er avhengig av vær og vind, så er det ikke enkelt å operere med åpne turer», medgir den nye bookingsjefen. Hans beste tips er derfor å sjekke værmelding og nettsider før man bestiller. Og å være ute i god tid.

Å ro et vikingskip krever mange menneskers samhandling. Størst mulighet til å få bli med på sjøen er når man henvender seg som gruppe, helst med 20 – 25 deltakere. I tillegg kommer 6 – 7 øvede vikingroere som Oseberg Vikingarv selv stiller med, inklusive bemanning av følgebåten (dette av sikkerhetshensyn). Det er med stor glede vi registrerer at våre ukrainske venner fra det sosiale møtestedet Vi Sammen! (som også drives av Oseberg Vikingarv) stadig oftere blir med som mannskap.

Å leie Saga Oseberg med mannskap koster fra kr. 16.000 pr. time.

Her kan du bestille enkeltturer

Ole Morten får du kontakt med slik:
Mobil: 454 38 694
Epost: ole.morten@sagaoseberg.no

 

Dette innlegget er også tilgjengelig på %s.

Verified by MonsterInsights