Unge båtbyggere til Sandefjord

Byggeleder Tore Forsberg ved arbeidsstasjonen vår i Sandefjord melder om god tilstrømming av nye frivillige. Spesielt synes han det er morsomt at svært unge mennesker har lyst til å bidra til nytt Gokstadskip.

Den yngste så langt er 13 år, en ung mann som har meldt seg sammen med sin onkel, forteller Tore. Nestemann er 14 år, har foreldre med museumsbakgrunn og er selv interessert i både trearbeid og smiing.

 ”På sikt skal vi se på mulighetene for å kunne tilby disse ungdommene et litt mer strukturert opplegg for opplæring,” sier Tore.

I øyeblikket teller det frivillige miljøet i Sandefjord ca. 12 personer, som mer eller mindre regelmessig møter opp på dugnadsdagene. Og Tore tar gjerne imot flere. Det er bare å melde seg på byggeplassen.

Det arbeides ivrig på arbeidsstasjonen vår i Sandefjord om dagen. (Alle bilder: Tore Forsberg).

Dette innlegget er også tilgjengelig på %s.

Verified by MonsterInsights