God jul fra Tora på Vikingodden

Dette julekortet har vi mottatt fra Fantasifabrikken. Og ettersom vikingjenta Tora etter hvert blir å se på Vikingodden, så har vi fått lov å videreformidle kortet og juleønsket også til våre lesere.

Fantasi-Fabrikken i Tønsberg ved Anne Thovsen og Morten Myklebust er kjent blant annet for barneprogrammene om den vesle traktoren Gråtass, som er solgt til TV-selskaper over store deler av verden. Men de har mange andre produksjoner på merittlisten også, blant annet en rekke tegneserier med historisk motiv.

Nå arbeider de med en ny animasjonsserie – om vikingjenta Tora. Blant lokasjonene hvor Tora vil dukke opp er både Vikingodden i Tønsberg, steinsettingen Istrehågan i Sandefjord og Midgard Vikingsenter i Horten – hvor våre båtbyggere har reist både palisader og tårn.

Vi slutter oss derfor til Tora og våre venner i Fantasi-Fabrikken og ønsker alle venner av Oseberg Vikingarv en Riktig God Jul!

Verified by MonsterInsights