Klåstadskipet tar form

Skrog inklusive spanter og dekk nærmer seg nå fullførelse. Det er et svært vakkert skip som vokser fram på beddingen i Tønsberg. I øyeblikket har vi 5 – 6 båtbyggere i sving. Blant de største gjenværende arbeidene er bl.a. mast og rigg, samt etter hvert også installasjon av elektromotor. Det er nødvendig bl.a. av sikkerhetshensyn. Men ettersom vi foreløpig ikke har tilstrekkelig med midler til dette, så må vi skride fram langsomt og i takt med økonomien.

Spanter, knær, etc tilpasses og monteres i Klåstadskipet
Klåstadskipet har fått sin form og arbeidet inne i skipet pågår for fullt.

Vi er imidlertid i rute til planlagt sjøsetting lørdag den 8. september 2018. Dette blir et høydepunkt under Tønsberg Vikingfestival (6.9-9.9), og alle er selvsagt hjertelig velkommen til å være med både på festivalen og sjøsettingen. Det kommer til å bli spektakulært!

Verified by MonsterInsights